Tilbake til alle rapporter

Vibrerende bygg!!

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Anne.tangen@gmail.com 19:36, søn. 24 november 2019

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Arbeid på asfalt ved schous plass 7, gjør at bygge rister når biler kjører i både Rathkes gate og Toftes gate. Ikke bare er dette svært ubehagelig for oss beboerne, men kan også føre til materielle skader på bygget som sprekker i tak, vegger! Møblene rister når biler kjører forbi!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • På vegne av styret i Schous Plass Borettslag har jeg samlet inn flere uttalelser fra beboere som bekrefter at rystelser i bygget som følge av tunge kjøretøyer har blitt mye verre etter veiarbeidene i krysset. Det gir seg utslag i form av støt og sterke rystelser slik at man blir bekymret for bygning/leiligheter.

    Sendt inn av sveinulven@hotmail.com 09:08, man. 25 november 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter