Tilbake til alle rapporter

Masse sørpe

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 07:48, tir. 3 desember 2019

Sendt til Førde og Statens vegvesen region vest 2 minutter senere

Pga. dårlig brøyting etter snøfall i helgen er hele Middagsteigen er dekket av sørpe ankeldyp sørpe. Det går ikke lenger ann å kjøre i rett linje. For å bedre kjøreforhold bør det komme noen for å brøyte igjen. Alt regnet som kommer har ingen steder å renne, da alle kumlokk/avløp er dekket til. Middagsteigen vil bli fullstendig ufremkommelig hvis det fryser på nå(både for bilister og fotgjengere, for ikke å snakke om anleggsarbeidene somforegår i svingen).

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Problemet ble løst fordi sørpe/snø smeltet av seg selv. Det har hittil denne vinteren ikke kommet noen for å brøyte Middagsteigen idet hele tatt.

    Publisert anonymt 07:57, tir. 31 desember 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter