Tilbake til alle rapporter

Skatepark

Publisert av Knut-Olav Sandvik Holten 17:57, lør. 16 juli 2011

Sendt til Kristiansund og Møre og Romsdal 3 minutter senere

Hei.

Det trengs virkelig en skatepark i Rensvik- eller Omsundet-området. De to skateparkene vi har her fra før av er i veldig dårlig stand. Hvis vi tar den i omsundet som et eksempel. Så er den falleferdig, og oppråtnet. Alle skatere på Frei må evt. dra til byen for å skate. Bussen koster 20 kr for hver retning, i tillegg til at når vi først er der, så er vi der i en del timer, og da blir vi sultne, slik at vi må bruke rundt 100kr hver gang vi er i byen og skater. De dagene hvor vi ikke har penger, eller gidder å ta bussen til byen, må vi skate på en parkeringsplass, eller utenfor hjemmet. Vær så snill og gjør noe med dette!

Hilsen Knut-Olav og Ole Anders

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Kommunalt skateanlegg blir etablert i vågen.

    Publisert anonymt 10:29, fre. 22 februar 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter