Tilbake til alle rapporter

Sko knytt sammen og kastet over strømledning midt i gatekrysset.

Rapportert i kategorien Forsøpling av Ingrid Reitan 12:55, søn. 22 desember 2019

Sendt til Oslo 5 minutter senere

Noen har knytt sammen to sko og kastet over en strømledning midt i gatekrysset (Rathkes gate - Jens Bjelkes gate), rett utenfor mitt og andres vindu. Det har hengt der i noen måneder nå, og ingen av beboerne her rekker opp og får fjernet dem. Kan dere fjerne dem? Hvis det er lov å bruke Hollywood-filmer som referanse, så kan jo sko hengt opp slik være et «skjult» tegn på at det kan kjøpes narkotika i området, men det vet jeg jo ikke sikkert. Kanskje bare noen som har hatt det gøy. Uansett lite koselig å ha det hengende rett utenfor vinduet og/eller i gata si i mange måneder..

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Jeg tenkte kanskje slike ting ikke ble prioritert, men nå er de jammen fjernet! Supert! :)

    Sendt inn av Ingrid Reitan 13:29, søndag 19 januar 2020, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter