Tilbake til alle rapporter

Høy fart

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 17:15, søn. 17 juli 2011

Sendt til Eid og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Denne vei går rett gjennom byggefelt på både opp og ned side av veien. Det er mange barn i dette området og veien er brukt som skule/barnehage vei. Fartsgrense er nå 60 gjennom heile stykket. dette fører til mange farlige situasjoner spesielt tidlig på morgen i vinterhalvåret. Mitt forslag er å få redusert fartsgrense og eventulet med fartsdumper dersom dette er praktisk mulig. Men uansett er det og ha 60 gjennom et tettbebygd strøk helt forkastelig etter min mening.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det er særskilt regelverk som regulerer fartsgrenser. Dersom farten på staden er høgre enn fartsgrensa, er det ei politisak. Meldar har fått tilbakemelding.

    Publisert anonymt 10:58, tor. 21 juli 2011, markert som fikset

  • Viser til publisert som fikset !

    Det er ansvarsfraskrivelse på det sterkeste. Anonym inviteres til å vise navnet sitt og inviteres til synfaring på den aktuelle plassen. Særskilte regelverker kan søkes unntak på ! så lenge deter beviselig fornuftig.

    Sendt inn av Kurt Vangberg-Hjelle 00:39, fre. 5 september 2014

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter