Tilbake til alle rapporter

Lyser ikke.

Rapportert i kategorien Gatelys av Lorents Ness 09:23, mandag 6 januar 2020

Sendt til Statens vegvesen region midt og Klæbu 2 minutter senere

Plassert ved innkjøring til Haugamyrvegen 16. Har varslet Klæbu kommune, som fram til 01.01.2020 var eier av gatelys. Nå Trondheim kommune.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Merkelig så lang tid dette tok da! Vurderer å klatre opp og henge opp oljelampa mi... Kan dette ha noe med at Klæbu kommune er avgått ved døden, og Trondheim drift er aaaaalt for laaaaangt unna? Ja, ja, det går heldigvis mot lysere tider og om et par mnd er det ingen som savner gatelyset. Før jul, da jeg ringte Klæbu kommune om temaet, så sa de at de var klar over mangelen og at de nå drev med å "samle opp" flere slike oppgaver. Venter i spenning.

    Sendt inn av Lorents Ness 13:47, tirsdag

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter