Tilbake til alle rapporter

Lyser ikke.

Rapportert i kategorien Gatelys av Lorents Ness 09:23, mandag 6 januar 2020

Sendt til Statens vegvesen region midt og Klæbu 2 minutter senere

Plassert ved innkjøring til Haugamyrvegen 16. Har varslet Klæbu kommune, som fram til 01.01.2020 var eier av gatelys. Nå Trondheim kommune.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Merkelig så lang tid dette tok da! Vurderer å klatre opp og henge opp oljelampa mi... Kan dette ha noe med at Klæbu kommune er avgått ved døden, og Trondheim drift er aaaaalt for laaaaangt unna? Ja, ja, det går heldigvis mot lysere tider og om et par mnd er det ingen som savner gatelyset. Før jul, da jeg ringte Klæbu kommune om temaet, så sa de at de var klar over mangelen og at de nå drev med å "samle opp" flere slike oppgaver. Venter i spenning.

  Sendt inn av Lorents Ness 13:47, tirsdag 21 januar 2020

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:01, mandag 3 februar 2020

 • TTT= Ting Tar Tid. Som sagt er denne feilen meldt inn for flere mnd siden. Første kontakt var med ansvarlige aktører i Klæbu kommune. Fikk tidlig melding om at de hadde registrert saken, men avventet til de hadde flere tilsvarende oppgaver som de kunne samle opp. Hvis alle pærer i gatelysene i nærheten mot formodning IKKE skulle ryke, kan det dermed bli enda lenger å vente.

  Sendt inn av Lorents Ness 10:01, mandag 3 februar 2020

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:52, mandag 2 mars 2020

 • Dårlig. Det er ingen som tar tak i problemet.

  Sendt inn av Lorents Ness 13:52, mandag 2 mars 2020

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:07, tirsdag 31 mars 2020

 • Siden problemet (!) oppsto, har flere lysmaster sluttet å lyse, av de i nærheten. Da jeg fikk min første tilbakemelding fra Klæbu kommune, høsten 2019, var svaret at de skulle skifte pære(r), men ønsket å vente til de hadde flere oppdrag med samme formål. Nå er det i alle fall 1 ekstra jobb like i nærheten.

  Sendt inn av Lorents Ness 10:07, tirsdag 31 mars 2020

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:42, tirsdag 28 april 2020

 • For noen dager siden fant jeg en egen varslingskanal via Trondheim kommunes hjemmesider. Nå er denne feilen også lagt inn der. Om et par mnd. snur sola på nytt og det går mot mørkere tider. La oss håpe dette er reparert før høstmørket setter inn.

  Sendt inn av Lorents Ness 13:42, tirsdag 28 april 2020

 • Dårlig. Så lenge det ennå ikke er utført en reparasjon kan man ikke være fornøyd. September 2019 begynner å bli en stund.

  Sendt inn av Lorents Ness 07:58, torsdag 28 mai 2020, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter