Tilbake til alle rapporter

Isglatt snarvei

Rapportert i kategorien Sykkelveier av SLF Lillestrøm og omegn 16:05, lør. 11 januar 2020

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 5 minutter senere

I dag var lokallaget SLF Lillestrøm og omegn på årets første sykkeltur (1), sammen med lokalpolitikere fra Arbeiderpartiet og MDG. Det ble en fin tur, men da vi kom fram til snarveien langs Skjærvagapet ble det full stopp! Det var nesten slik at vi måtte snu ved snarveien... fordi der var det bare is hele veien! Det virker slik at ingen har/tar ansvar for vintervedlikeholdet her...? Vi har tidligere sendt inn egen rapport ang farlig overgang rett etter snarveien - som dessverre fortsatt ikke har blitt besvart av vegmyndighetene (2)! Vi håper at denne rapporten her vil følges opp noe raskere!

(1) www.facebook.com/events/484010015585824/ (2) www.fiksgatami.no/report/60751

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter