Tilbake til alle rapporter

Øvre Sund Bru har en midtrabatt som er vanskelig å se i mørket.

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Arve Marigård 18:11, søndag 12 januar 2020

Sendt til Statens vegvesen region sør og Drammen 3 minutter senere

Midtrabatten er lav, smal og helt mørk, dette medfører at det er stor fare for å skade dekk/felg om man kommer bort i den. Spesielt vanskelig er den å se når man har møtende trafikkk, bruas kurvatur gjør at man blendes av motgående trafikk. Det har vært problem med belysning på broen helt siden den ble bygd, men midtrabatten bør lett kunne markeres med refleksstolper i ca 50 cm høyde. Senest lørdag etter middag i mørke og regn måtte jeg hjelpe en kvinne som hadde kommet borti midtrabatten og fått ødelagt en felg på bilen sin. Dette bør kunne løses veldig enkelt og uten særlige kostnader.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Veldig raskt reagert, meget fornøyd med det. Dessverre så blir de små refleksene som er limt på kantsteinene skitne med en gang og reflekseffekten blir borte. Det burde vært montert refleks på stolper, ca 50 cm høye.

    Sendt inn av Arve Marigård 20:42, mandag 10 februar 2020, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter