Tilbake til alle rapporter

Svært trafikkfarlig kryss som benyttes som skolevei for mange barn

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 22:08, mandag 13 januar 2020

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Svært farlig overgang for gående. Oberst rodes vei er en rett strekning hvor biler passerer i høy fart, uten fartsdumper, innsnevringer eller annet som begrenser hastigheten. Krysset mylskerudveien/oberst rodes vei ligger omtrent midt på denne strekka, og er ekstra uoversiktlig ettersom bussen har et busstopp rett etter krysset (uten perrong/fortau). Krysset brukes av mange barn på vei til kastellet skole og også barnefamilier til fire barnehager i uniddelbar nærhet (Emil, Merkur, Knausen og Christiania). Vi i området håper krysset kan sikres bedre for gående, for eksempel ved å snevre inn veien der fotgjengerfeltet er, samt bygge et fotgjengerfelt der busstoppet er.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter