Tilbake til alle rapporter

30 cm dyp hull midt på veien ved heia barnehage

Rapportert i kategorien Hull i vei av Aleksandra Wojcik 14:09, mandag 20 januar 2020

Sendt til Statens vegvesen region sør og Lier 1 minutt senere

Det er et svært hull midt i hovedveien hvor alle kjører, den er rett ved barnehagen og ved det ene fortauet. Jeg har punktert det ene dekket pga hullet i veien siden den er vanskelig å se når det regner og er glatt, den er også veldig vanskelig å unngå i og med at den ligger midt på veien og da må man kjøre på den andre sin kjørefelt slik at det oppstår farlige situasjoner hvis en annen bil kommer fra motsatt vei. Dette hullet har blitt større etter helgen som var siden det har regna, og jeg punkterte den på fredag kveld når det var sikkelig regnvær og det var umulig å se hullet. Dekket mitt kunne ikke bli fikset og jeg må kjøpe et helt ny dekk pga det store hullet.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter