Tilbake til alle rapporter

Manglende strøing på 100 meter

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av Jan Schrøder 14:48, tor. 23 januar 2020

Sendt til Lillehammer og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Fra undergangen under jernbanen ved Mesna og nesten opp til jernbanestasjonen er det ikke strødd i det hele tatt i vinter. Vi er en god del fra Fylkesmannen som går fra stasjonen til Industrigata hver dag, og det er fantastisk bra brøyta og strødd med unntak av akkurat denne lille strekningen. Det er med fare for liv og lemmer vi går ned fra Fåberggata og under jernbanen, og vi håper at dette bare er en forglemmelse som kan rettes opp nå.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 22:43, tor. 20 februar 2020

  • Det var ikke løst for en uke siden, ingenting var blitt gjort. (På grunn av vinterferie har jeg ikke vært på stedet på ei uke).

    Sendt inn av Jan Schrøder 22:43, tor. 20 februar 2020

  • Etter første purring gikk det bare 1 dag før det var strødd. Takker Lillehammer kommune for rask reaksjon etter purringa! :-)

    Sendt inn av Jan Schrøder 14:10, tir. 24 mars 2020, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter