Tilbake til alle rapporter

Farlig dårlig belysning og parkering ved gangfelt

Publisert av Tom Sørensen 13:10, onsdag 29 januar 2020

Sendt til Østfold og Fredrikstad 5 minutter senere

Dette gangfeltet brukes av nær sagt alle elever ved denne barneskolen. Det er veldig dårlig belysning og jeg har selv vært nær ved å bli påkjørt ved to anledninger etter at jeg har levert sønnen min på morgenen når det er mørkt ute. Det er to grunner til at det har vært nestenulykker. Den første er at det er dårlig/svak belysning. Den andre er at naboen parkerer rett foran gangfeltet slik at sikten blir sperret. Jeg ønsker at dere ser på både belysning og lovligheten av å parkere så nærme gangfeltet. Jeg håper dere tar tak i dette før noen barn blir påkjørt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:51, onsdag 26 februar 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter