Tilbake til alle rapporter

Parkering og kjøring i "gågate"

Rapportert i kategorien Parkering anonymt 20:29, onsdag 5 februar 2020

Sendt til Stavanger mindre enn et minutt senere

Første del av Øvre Holmegate i Stavanger har nylig fått permanente gågate skilt (548) montert. Som beboer i gaten registrerer jeg at antall biler har gått opp markant etter at de permanente skiltene ble montert. Jeg må si at jeg er forundret over at restaurant i gaten i tillegg driver med take-away kjøring hver eneste dag. Når den ikke er ute å kjøre står den parkert i gågaten. Opptil flere biler samtidig. Om det er gitt dispensasjon for slik virksomhet, vet jeg ikke. Men uansett forstår jeg ikke hvorfor dette skal få lov til å fortsette. Jeg ber derfor om at det settes inn tiltak som gjør fremkommeligheten for bil i gaten begrenset, om en fortsatt ønsker å definere gaten som "gågate".

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:40, torsdag 5 mars 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter