Tilbake til alle rapporter

Sprut av snø, isklumper, sand etc. fra brøytebiler inn på husvegg. Snø og slaps har dekt hele veggen i 1. etasje (over vinduene). Gjentakende problem. Brøytebiler kjører for fort. Forholdet er meldt inn til Vegtrafikksentralen og ansvarlig operatør (NCC) utallige ganger uten at dette har medført forbedringer. Det er hittil registrert 5 avvik inneværende vintersesong. Det oppleves som utrygt å bo i huset.

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av Gunnar Møkkelgård 08:15, man. 10 februar 2020

Sendt til Statens vegvesen region midt og Meldal 4 minutter senere

Sprut av snø, isklumper, sand etc. fra brøytebiler inn på husvegg. Snø og slaps har dekt hele veggen i 1. etasje (over vinduene). Gjentakende problem. Brøytebiler kjører for fort. Stor fare for at isklumper etc. kan ødelegge vinduer og havne inne i boligen. Forholdet er meldt inn til Vegtrafikksentralen og ansvarlig operatør (NCC) utallige ganger uten at dette har medført forbedringer. Det er hittil registrert 5 avvik inneværende vintersesong. Det oppleves som utrygt å bo i huset og medfører redusert livskvalitet.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Dårlig

    Sendt inn av Gunnar Møkkelgård 07:28, tir. 10 mars 2020, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter