Tilbake til alle rapporter

Bilister flyttet veisperringer for å kjøre på gangvei. Dette skaper daglig farlige situasjoner.

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 17:26, mandag 10 februar 2020

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Mellom Urtegata 6 og Urtegata 14 er veien egentlig sperret av permanent for gjennomkjøring. Problemet er at bilister kjører ut på fortauet for å kjøre forbi sperringen. Midtveis i 2019 ble det satt opp ekstra sperringer på fortauene på hver side (to steinsperringer), men bilister dytter disse til side, slik at de kan kjøre gjennom sperringen på fortauet. Nå er de ekstra sperringene dyttet helt av fortauene. Dette er svært uheldig, da det er mange som bruker disse fortauene, og det er også flere barnehager og skoler i området. Her er det daglig farlige situasjoner. Har også observert biler som tuter på folk som bruker gangfeltet, for å få kjørt forbi på gangfeltet raskere. Her burde det settes større sperrer. I første omgang hadde det vært veldig fint om noen hos dere kunne ha dyttet side-sperringene tilbake, for de er dyttet helt av gangfeltet. Dette er potensielt også uheldig for det store byggearbeidet som pågår på tomta til Urtegata 9 også.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter