Back to all reports

I hele vinter har sidegata fra olsnesveien ned til rekøyveien blitt brukt som snødeponi. Det ligger store mengder snø i gata som gjør det uoversiktlig og umulig å kjøre i begge retninger.. (veldig smal vei) Har to ganger bremset opp for barn som kommer løpende frem fra bak snødungen. I tilegg til all snømengden er gata mørklagt og har vært det siden romjulen 2019, med unntak av et par dager i januar. En av dagene i forrige uke var veien fysisk stengt og jeg måtte klatre over et snøberg for å komme meg på jobb🤷‍♀️ Kan det være lov å fysisk stenge gata(med tanke på utrykningskjøretøy)? Gata var stengt fra tidlig morgen til sein kveld.. Har forståelse for at snøen må lagres en plass, men ikke når det medfører trafikkfarlige situasjoner og den får ligge på ukesvis.. 🤷‍♀️ Så får jeg nevne at gat nedenfor olsnesveien, rekøyveien, til all tid kan regnes som en autostrada i forhold. Et lite sukk til, jeg kunne ha kjørt en annen vei, fra fengselsparken og opp bakken, men ved parken har det også vært et snødeponi i krysset, veldig uoversiktlig med tanke på at man må ha litt fart når man skal opp bakken.

Reported in the Snøbrøyting category anonymously at 21:39, tor. 5 mars 2020

Sent to Statens vegvesen region nord and Vågan 1 minute later

Stengt gata pga snødeponi, manglende gatelys

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Nå bli snøen lagt inn på eiendommen og inn mot mine risen trær. Er også redd for at murkanten (hvor gjerde skal opp til våren) er ødelagt, da hjullastersporene går langt inn mot trærne, i tilegg til stor og tung mengde med snø. Ofte blir det ikke ryddet før mildvær og da er jeg plaget med vann i kjeller.

    Posted by Marita Johansen at 17:12, ons. 17 februar 2021

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?