Back to all reports

Farlig veistrekke i Mortensrudveien

Reported in the Gater/Veier category by Eirik Camba Solberg at 11:37, fre. 6 mars 2020

Sent to Oslo and Statens vegvesen region øst 3 minutes later

Dette området og krysningspunktet har blitt jevnt mer trafikert av busser, biler og forgjengere de siste årene. Det er også skolevei for mange barn. Og det bygges stadig i tilknytning til Mortensrudveien, som sannsynligvis vil føre til enda mer trafikk.

Ved dette busstoppet er det to hovedproblemer: - biler kjører forbi bussen når den stopper. Dette skaper farlige situasjoner daglig for møtende trafikk og ikke minst mennesker som går over fotgjengerfeltet. Hele området er en stor kurve som gjør sikten dårlig.

- folk (og særlig barn og ungdom) som kommer fra Jordstjerneveien krysser veien over busstoppet, der det ikke er forgjengerfelt, særlig de som har dårlig tid og løper.

Disse to faktorene skaper mange «hjertet i halsen» situasjoner, og jeg ser med gru fram til det er mine barn som skal krysse her. Hadde det vært mulig å få på plass en eller fler av disse: -Fotgjengerfelt på oversida av bussholdeplassen -veimerking i midten av veien for å forby forbikjøring når bussen stanser (dette gjelder egentlig hele strekninga Mortensrud-Ljabruveien -skilting om varsomhet/forbikjøring forbudt -fartsdumper

Mvh Eirik Solberg

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?