Tilbake til alle rapporter

Kantslått som gjøres halvveis

Rapportert i kategorien Trær av Thomas 14:09, man. 9 mars 2020

Sendt til Gjemnes 1 minutt senere

Kantslått (ikke gress, men greiner på trær nær veien) er foretatt langs Storlandsveien nylig. Noen steder ligger det en og annen haug med sagflis som indikerer at de hadde med seg en flisekutter, noe som bør være påkrevd ved slikt arbeid. Men for det meste ligger det igjen store og små greiner og kvister langs veikanten hele veien, og det ser jævlig rotete ut!

Vet ikke helt hvordan dette foregår, men dersom det kun er en maskin + fører, så kan det være vanskelig å få med seg alt. Her bør man heller ha en person som går og manuelt plukker kvist og putter i kverna. De to kan jo bytte på, fin trim for begge. Men trærne som blir stående igjen ser helt maltraktert ut, så et absolutt minimum må være at de rydder opp etter seg

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Dette er et arbeid som pågår langs fylkesveien. Kommunen er ikke part i saken, men synes dette er et tiltak som er svært viktig for trafikksikkerheten. Antar at entreprenør utfører jobben som beskrevet av oppdragsgiver.

    Sendt inn av Alf Høgset 08:25, tir. 10 mars 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter