Tilbake til alle rapporter

Tette rør ved fv. 153

Publisert av Øystein Moen 15:09, tor. 26 mars 2020

Sendt til Hedmark og Løten 1 minutt senere

Ifb med asfaltering på fv. 153 budorvegen har det blitt skiftet et rør mellom 2 kummer på hver side av budorvegen, Løten (nedenfor Tomtekrysset, 4 km opp fra brenneri)

Etter at dette ble gjort flyter det nå vann over på jordet og fører til erosjon av matjord. Jeg tror det var Johan Galten AS som la rør der og de fortalte meg at kummene burde også byttes men det ble ikke gjort. Det kan se ut til at den kummen på østsiden av veien er fylt opp med pukk og grus slikk at vann ikke ledes bort til neste kum(se vedlegg). Det er ønskelig at det blir gjennomført tiltak før våronn slik at det blir mulig å kjøre på de 20 målene som er gjennombløte pga dette.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Entrepenør har sugd opp grus i kum

    Publisert anonymt 12:09, fre. 17 april 2020, markert som fikset

  • Problemet har oppstått igjen. Det ble lovt bytte av kummer på begge sider av budorvegen når rør under veg ble erstattet (av Johan galten). Det ble aldri gjort. Nå har kanklipperne fra i sommer fyllt opp kum med grus igjen pga ødelagt kum

    Publisert anonymt 14:50, tir. 29 september 2020, åpnet på nytt

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter