Tilbake til alle rapporter

Stor nedslitt hull i høyre vegkant. Man har nettopp vært å fikset andre hull UTEN å ta dette. Utrolig!

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 09:34, tirsdag 31 mars 2020

Sendt til Bergen og Statens vegvesen region vest 1 minutt senere

Stort "hull"/nedslitt parti rett før svingen på høyre side. Det er nettopp lappet et hull 10 mtr lengre framme. Det er utrolig at man lapper noen steder men hopper over større hull. De som lapper vegen burde fått et spark bak! Totalt udugelig. Dessuten burde nå Totlandsvegen bli asfaltert på nytt. Vegen er totalt nedslitt og håpløs å kjøre. All tungtrafikken moser jo vegen i filler. Sist vi klagde på dette fikk vi høre at det var ekstra-midler for de veiene som ble ekstra belastet pga tungtrafikk. Det var ikke aktuelt å sette ned vektbegrensing. Vel da får man asfaltere på nytt. Vegen er snart totalt ubrukelig.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Veldig rask fiks. Dette funket.

    Publisert anonymt 15:23, tirsdag 28 april 2020, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter