Back to all reports

Etablering av grøntanlegg i vegbanen?

Reported in the Gatefeiing category by Thomas S at 03:34, fre. 17 april 2020

Sent to Statens vegvesen region vest and Stord 1 minute later

Det er etablert seg en 10 cm høy og 50 cm plen frå autovern og ut i veien? Smuss og avrenning frå dette går ned vei og i den nye drenering systemet som vart lagt ned for bare få år siden. Dette kan skape problemer med drenering i området som er lite ønskelig. Vegen er kommunal.

Eg må og seie det er og høyst uvanlig med plen i veibanen? Kanskje kan komumen legg inn sak til NRK,i serien "norske attraksjoner" for det er sikkert Norges eneste gras fortau🙂.

Flott om den kommunale feiebilen kunne lagt inn vegen i feiieplan for gater! Den fall sikkert ut av lista i 60-70 tallet? . Og flott at dere tar turen no før 17 Mai. Må antagelig gå 5 og 5 i tog rundt nabolaget grunnet Corona!! Då er det kjekt å ha det rent å pent, mene må sjå lyst på det, kommunen slipp såfall å koste Skole rutene i år.

Om ikke det nye gress arealet vert fjernet! Må det sikkert inn i arealplan for område som nytt grøntområder å det må etableres klipperutiner og gatnertenester++.

Eeeeh eg kan nemna til dømes: piknik benk, fine blomster å kanskje en kunne fått til et lite vanninslag i planene? Bare et forlag.

Så lykke til med plan, og god dag på jobb.

Mvh optimist i Nedrehageby:-) PS dette er ikke tull, med de bør ringe NRK;-)

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Meldinga di er vidaresendt Stord kommunalteknikk. Mvh Fellestenester

    Posted by kundetorget@stord.kommune.no at 07:50, fre. 17 april 2020

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?