Back to all reports

Høy hastighet og forbikjøringer

Reported in the Gater/Veier category by Madelen W Neverdal at 13:36, fre. 17 april 2020

Sent to Øvre Eiker and Statens vegvesen region sør 3 minutes later

Vi er noen naboer som bor langs Skarragata i Vestfossen som ønsker å ytre vår bekymring angående fart og adferder ved veien vi bor ved.

Vi opplever flere om dagen en mye høyere fart enn hva fartsgrensene er satt, av alle salgs kjøretøy, og det forgår også en del forbikjøringer av de som faktisk holder fartsgrensen. Vi bekymrer oss for disse atferdene ettersom at dette blant annet er barna våres sin skolevei og en vei som det ofte ferdes på av både små og store også på fritiden. Det er i grunn et under at det ikke allerede har skjedd en ulykke her.

Det er veldig flott med betong sperrene på siden der gangfeltet er, men på den andre siden av veien er fremdeles barna i stor fare ved denne uvettige kjøringen om de skulle være så uheldige å komme for nært veien.

Vi håper det er muligheter for at det kan gjøres noen tiltak på denne veien for å forhindre at både store og små kan få ferdes til skole, fritidsaktiviteter, barnehage, venner og nærmiljøet på en tryggere vei.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 08:48, lør. 16 mai 2020

  • Jeg har verken fått noe svar eller sett et eneste tiltak. Forbikjøringene fortsetter og farten er fremdeles skremmende høy.

    Posted by Madelen W Neverdal at 08:48, lør. 16 mai 2020

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?