Tilbake til alle rapporter

Farsjøveien, asfaltering

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 11:05, tir. 9 august 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Statens vegvesen region sør og Kragerø 5 minutter senere

Farsjøveien trenger ny heldekkende asfalt da den er blitt lappet på i flere år nå. Asfalten er dessuten iferd med å gå i oppløsning langs kantene. Med det resutat at asfaltdekket blir stadig smalere.

Med tanke på den trafikken det blir på veien i forbindelse med umbyggingen av Damfoss demning til vinteren mener jeg dette bør prioriteres.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Nå har det igjen blitt "flikket" litt på de værste hullene i Farsjøveien i nærheten av Dalsfoss, men oppsmuldringa av asfalten fortsetter for fullt!!!

    Sendt inn av Jan Tangvald 14:46, ons. 28 september 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter