Tilbake til alle rapporter

Veien har gått totalt i oppløsning.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Øyvind Berg Johnsen 22:34, lør. 25 april 2020

Sendt til Statens vegvesen region nord og Sortland mindre enn et minutt senere

Full av hull som er så dype at bilen skraper nedi. Stedvis vanskelig å gå med barnevogn. Et minimum er oppgrusing og skraping, men dette problemet skjer igjen og igjen pga. dårlige masser i vegkropp og manglende overvannshåndtering. Veien burde vært bygd opp på nytt fra bunnen av.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Delen av veien med grus er ordnet. Den delen som gjenstår lengst mot åsveien som er «asfaltert» er fortsatt helt jævlig. Hvis kommunen ikke har råd til å reasfaltere dette nå skulle asfalten heller vært fjernet og gruset opp veien istede, slik at veien i det minste kan vedlikeholdes.

    Sendt inn av Øyvind Berg Johnsen 23:09, lør. 23 mai 2020, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter