Tilbake til alle rapporter

Løst kummelokk som lager mye lyd når biler kjører over. Dere har tidligere vært her og støpt rundt lokket, da det var et søkk i vegbanen. Ønsker at dere tar en sjekk på om dette fortsatt siger. Lokket er plassert slik at hjulene alltid treffer, og for oss som bor langs vegen er dette veldig sjenerende. Håper derfor på rask behandling av denne saken. Mvh Tom Erik Romerheim

Rapportert anonymt 08:47, tir. 28 april 2020

Sendt til Hordaland og Askøy 3 minutter senere

Problemet har vært slik i ca 3mnd. Det kan virke som om lokket har løsnet mer i det siste. Kan også være muligheter for at det er sig i asfalten.Kan dere kontrollere? Det er mye trafikk på vegen og dette medfører en ekstra belastning i tillegg til trafikkstøy. Håper på rask behandling.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 22:37, tir. 26 mai 2020

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 00:45, ons. 22 juli 2020

 • Problemet er der fortsatt. Min utfordring er om det er fylket eller kommunen som påtar seg ansvaret for å fikse problemet. Denne saken er muligens todelt fordi søkket i vegbanen kan være årsaken til at lokket løsner og gradvis forverres over tid. Håper derfor på en tilbakemelding på status.

  Publisert anonymt 00:45, ons. 22 juli 2020

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 05:53, ons. 19 august 2020

 • Venter på tilbakemelding fra dere. Problemet er der fortsatt.

  Publisert anonymt 05:53, ons. 19 august 2020

 • Saken er ferdig behandlet og løst.

  Publisert anonymt 16:15, søndag 30 mai 2021, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter