Tilbake til alle rapporter

Stort behov for fartsdumper i gaten. Det er 30-sone, men folk kjører i opp til 60 km/t flere ganger for dagen. Vi bare venter på en dødsulykke

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Erik Engebretsen 08:40, lør. 2 mai 2020

Sendt til Vågsøy og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Vi bor i Gate 3 14, en 30-sone med mange små barn. Gaten har ingen fortau, og fra flere av husene kommer man rett ut i bilveien. Vårt hus er plassert lenger borte i gaten enn flere av husene, så folk tenker nok at når de runder svingen og det ikke blir like tett med hus, så kan de aksellerere kraftig opp. Daglig frykter vi for livet til barna våre. Gaten vår er nederst av alle gatene foruten hovedveien, så alle fra de øvre gatene kjører gjennom her. Det er også veien opp til barnehagen, så det er mye trafikk. Det har blitt søkt om å få fartsdumper, men det ble avslått pga det ville være umulig å brøyte på vinteren. For det første er det kanskje snø 2% av dagene i året, for det andre er f.eks. Bergen fylt opp med fartsdumper, og det brøytes uten problemer der. Vær så snill, ikke la oss være nødt til å miste et barn før det gjøres noe.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter