Tilbake til alle rapporter

Meget høy hekk i strid med Vegloven, som blokkerer gjennomsyn i kryss

Rapportert i kategorien Park/landskap anonymt 18:00, mandag 4 mai 2020

Sendt til Rygge 5 minutter senere

I krysset Ekholtveien/Bjerkeveien er det en hekk som må være i området halvannen meter for høy i forhold til gjeldende regelverk om gjennomsyn. Fartsgrensen på stedet er 40 km/t, noe som tilsier 30 meter fri sikt (maksimalt 0,5 meter høy). Denne hekken står nesten inntil veien og blokkerer all sikt i krysset. Det er meget trafikkfarlig, spesielt mtp at dette er i et boligfelt hvor små barn kan komme løpende og syklende ut i veibanen, samt at det er i strid med Vegloven. Hekken er så mye høyere enn regelverket tilsier, at dette ikke på noen som helst måte er noe som har skjedd over vinteren ved en forglemmelse.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter