Tilbake til alle rapporter

To hull i sving som blir stadig større og dypere

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 14:11, mandag 11 mai 2020

Sendt til Statens vegvesen region øst og Vestby 4 minutter senere

To hull i sving som blir stadig større og dypere. En annen ting er at asfaltkanter nedover i noras hage blir stadig høyere ettersom veien er smal og mange biler kjører på og utenfor kanten, dermed blir det mer og mer bruddstykker av asfalt som løsner og veien blir gradvis ødelagt. Her burde det bli fylt på med masser langs asfaltkantene slik at veien ikke blir mer og mer stygg og ødelagt! Dette er forøvrig et problem mange steder i området. Tror det er mer lønnsomt med slikt fortløpende vedlikeholdsarbeid, enn p la veiene forfalle helt, og asfaltere på nytt når det er blitt alt for ille..

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:33, mandag 8 juni 2020

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 06:27, tirsdag 7 juli 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter