Tilbake til alle rapporter

Bratt og usikret skrent inntil fortauet

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 23:07, torsdag 21 mai 2020

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Litt usikkert hvem som har ansvaret for vedlikehold her, men trolig er det Lillestrøm kommune. Et feit skritt her, så ramler du ned en liten men bratt skrent og treffer et gjerde. Fortauet p Vestbygata ved Røhneselmer. Slik har det stått i mange år.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 23:44, torsdag 18 juni 2020

  • Fikk tilbakemelding fra Lillestrøm kommune om at de ikke hadde råd til å reparere skaden. De mente også at man kunne bruke fortauet på andre siden av veien. Det betyr trolig at dette ikke kommer til å bli ordnet opp i de nest 10 årene, eller før det bygges ei boligblokk på bil/verkstedtomta.

    Publisert anonymt 23:44, torsdag 18 juni 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter