Tilbake til alle rapporter

Altfor høy hastighet på syklister i boligfelt.

Rapportert i kategorien Sykkelveier av Romina.bjerke@gmail.com 09:28, ons. 27 mai 2020

Sendt til Statens vegvesen region øst og Åsnes 1 minutt senere

Syklister kommer i altfor høy hastighet, i noen tilfeller opptil 50-70km, ned Baltebølsbakken og inn i boligfeltet. Nederst i bakken bor det barn som flere ganger er blitt utsatt for nesten-ulykker der konsekvensene kunne blitt alvorlige for både barna og syklisten. Dette gjelder også ved utkjøring fra eiendommen - det er vanskelig å ha oversikt over syklister som kommer i høy hastighet ned bakken. Vi har et sterkt ønske om at det blir satt inn tiltak som tvinger syklistene til å senke farten, som for eksempel en S-bom e.l. Slik det er nå, opplever vi det utrygt for barna å leke ute. Det er bare flaks at det ikke har skjedd en alvorlig ulykke til nå.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter