Back to all reports

Ønske om fartsdumper

Reported in the Gater/Veier category by Lasse Odden at 09:16, ons. 3 juni 2020

Sent to Stange and Statens vegvesen region øst 3 minutes later

Det er flott at denne veien gjennom Bøgutua kun har innkjøring fra Riksvei 222, men det er veldig få som får med seg at det er 30km/t. Veldig mange slipper opp clutchen for å benytte seg av nedoverbakken til å få opp igjen farten. Vi er nyinnflyttede med små barn, og som jeg har skjønt er det lenge siden det har bodd noen med små barn i denne delen av Bøgutua. Det skal også nevnes at det er en bedrift som holder til i enden av denne veien som kommer kjørende oppover Bøgutua mot Tangenveien siden de holder til i Bøgutua 44/46. Denne bedriften har veldig mange kjøreturer på denne veien. Rettstrekken som går mellom husnummer 46-38 (begge veier) er en del av denne gaten hvor biler ofte kjører for fort, og det er til stor bekymring for oss ettersom barn ferdes lags og ved denne veien. Derfor ønsker vi at det blir satt opp to fartsdumper på denne rettstrekken i likhet med innkjøringen til Bøgutua fra Kristian Fjelds gate.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 11:58, man. 6 juli 2020

  • Kommunen satte opp en måler høstferieuken for Oslo i 2020, hvor det var mindre arbeidsaktivitet fra bedriften i nabohuset. Etter at måleren ble fjernet etter noen dager har det ikke skjedd noe.

    Posted by Lasse Odden at 12:33, tir. 31 august 2021

  • Gjennomførte fartsmålinger viser at det ikke er grunnlag for fartshump.

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 12:36, fre. 7 januar 2022

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?