Tilbake til alle rapporter

Farlig veikryss

Rapportert anonymt 19:34, ons. 3 juni 2020

Sendt til Elverum og Hedmark 1 minutt senere

Solørveien er 60 km/t. Dette er en fart mange ikke holder på denne veien. Her synst jeg dere kan sette ned til 50 km/t Sånn att det ikke skjer flere ulykker i dette krysset. Det kommer også opp en ekstra butikk her så nå blir det mye mere trafikk i dette krysset. Når man kommer fra Johan Falkebergsgate og skal ut på solørveien så er det Heller ikke lett og se de bilene som kommer fra venstre. Spesiet når de ikke holder fart grensen. Vi hører også att laste bilene som kjører om natten også ikke holder farts grensen. Sp kansje sette opp fotoboks??

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:57, fre. 10 juli 2020

  • Hastigheten har ikke gått ned.

    Publisert anonymt 13:57, fre. 10 juli 2020

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:53, man. 10 august 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter