Back to all reports

Ødelagt vei Orreveien/blåbærsvingen

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 19:33, ons. 10 juni 2020

Sent to Oslo and Statens vegvesen region øst 2 minutes later

Veien består kun av hull og ny asfalt må legges snarest. Dette er eneste vei inntil 2 store boligområder. Dette strekket har blitt meldt inn av flere, men har ikke blitt utbedret. Tilstanden til strekket er nå så dårlig at biler og felger ødelegges. Det er også blitt et farlig strekket å kjøre ettersom denne veien er i en bratt nedoverbakke/sving og hvor den dårlige forfatningen på veien gjør at alle legge seg i motsatt kjørefelt/tar innersving for å ikke ødelegge bilen. Ber vennlig om at gammel asfalt tas bort og at det legges ny asfalt på siste del av orreveien og som munner ut i blåbærsvingen.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Questionnaire filled in by problem reporter; State changed to: Løst, 20:07, ons. 8 juli 2020

  • Det er fortsatt noen hull som ikke er asfaltert øverst i bakken, men det viktigste/verste strekket er midlertidig utbedret med «lapping». Dette er en midlertidig løsning, da dette vil sprekke opp igjen når kulden kommer. Jeg håper dere kan prioritere å fjerne og re-asfaltere denne veien ved første anledning.

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 20:07, ons. 8 juli 2020

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?