Tilbake til alle rapporter

Klipping av vegetasjon som vokser inn på sykkelveg

Rapportert i kategorien Sykkelveier anonymt 22:22, onsdag 10 juni 2020

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Busker langs gang- og sykkelveg vokser langt inn på vegen. Stedvis er halve sykkelvegen nå overgrodd. Se bildet. Hele strekningen fra ambassaden til Huseby-leiren må tas. Dette skjer hvert år så jeg ber om at dere legger det inn i fast vedlikeholdsplan for tidlig i juni. Og, siden buskene vokser fort, ikke nøy dere med klippe på høyde med asfaltkanten. Ta godt i, ellers er det overgrodd i slutten av august igjen, som det var i fjor.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:50, torsdag 9 juli 2020

  • Min erfaring er at det er fryktelig vanskelig å få vegeier til å rydde overgrodde fortau og gang- og sykkelstier. Det gjelder både Oslo kommune og SVV

    Publisert anonymt 08:50, torsdag 9 juli 2020

  • Det tok lang tid, unødig lang tid når man tenker på at dette skjer hvert år. Vegeier må få dette inn i en vedlikeholdsplan og ikke vente til det blir overgrodd.

    Publisert anonymt 11:18, fredag 7 august 2020, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter