Tilbake til alle rapporter

Utbredt kjøring på gang-og sykkelvei

Rapportert i kategorien Sykkelveier anonymt 23:29, lør. 13 juni 2020

Sendt til Statens vegvesen region midt og Inderøy mindre enn et minutt senere

Det har i det siste vært mye gjennomfart av trafikk på gang- og sykkelveien fra Hylla opp mot Østerenget og andre veien. Spesielt har det vært flere lettmotorsykler som har holdt svært høy fart nedover. Det er skiltet med blått gang- og sykkelveiskilt i begge ender av veien, men det virker ikke som dette fungerer. Veien brukes som både tursti, og skolevei for alle barn på Hylla. Vi frykter at noe alvorlig kan skje til tross for oversiktlig vei, spesielt med tanke på farten som holdes. Kan det settes opp forbudsskilt og/eller bom ved skiltingen?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter