Back to all reports

Veien er hullete, og har dype renner etter mye trafikk og mye vannføring etter solid regnvær. Det er også betydelig med "vaskebrett" ifbm ferister. Ikke dumt om det kan legges et støv bindemiddel som varer, ettersom det er mye trafikk som gir astmatikere solide problemer til tider.

Reported in the Hull i vei category anonymously at 20:16, man. 15 juni 2020

Sent to Statens vegvesen region øst and Stange 3 minutes later

Over tid dannet seg mye hull, og elveløp i veibanen etter solide regnskyll. Ikke dumt om det blir kjørt skikkelig med veihøvel i hele veiens strekning, og fyllt på med subbus, og at det blir brukt bindemiddel som begrenser støv og at danner nye hull med engang. Til tider helt uholdbart som astmatiker og oppholde seg ute, når det er biltrafikk på veien. Ungdommer som "leker seg" gjør ikke problemet mindre. Det er meget stor trafikkbelastning i form av lastebiler, og folk som skal opp til Bergsjøen fritidsområde.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Jeg syntes dette ble løst greit. Hvis man skal ha noen kommentar, så vil jeg si at 4 dager med traktor og slådd ( som ikke hadde noen misjon), veihøvel og lastebil som la på nødvendig masse, var i overkant lang tid i forhold til at veien fortsatt er hullete og har vaskebrett enkelte steder. Veien er imidlertid blitt veldig fin med tanke fast dekke som ikke støver. At det ikke tok lenger tid, fra jeg la ut melding, til det faktisk ble gjort noe var veldig positivt, absolutt fornøyd med dette.

    Posted anonymously at 00:43, tir. 14 juli 2020, marked as fixed

  • Veien er helt håpløst vedlikeholdt over tid. Det blir røsket litt opp i grusen midt i vegbanen engang i blant. Nå må det bli brukt en veghøvel å få lagt skjæret skikkelig nedpå, slik at ytterkanten på vegen blir tettet i hullene også. Alle må kjøre i sikk-sakk, og ta innersvinger og kun kjøre midt-spor... Det må være mulig å kunne møte andre biler i bredden uten å sitte fast i hull og ødelegge hjuloppheng på biler. Ta gjerne kontakt, så kan jeg vise hvordan en veg kan se ut, dette er en traktorvei sånn det ser ut nå. Her kjører det store tunge kjøretøy (tømmertransport) hele døgnet, så denne vegen må holdes vedlike flere ganger i mnd.

    Posted by Svein Erik Hoffmann at 00:39, fre. 23 oktober 2020, reopened

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.