Tilbake til alle rapporter

Veien er hullete, og har dype renner etter mye trafikk og mye vannføring etter solid regnvær. Det er også betydelig med "vaskebrett" ifbm ferister. Ikke dumt om det kan legges et støv bindemiddel som varer, ettersom det er mye trafikk som gir astmatikere solide problemer til tider.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 20:16, man. 15 juni 2020

Sendt til Statens vegvesen region øst og Stange 3 minutter senere

Over tid dannet seg mye hull, og elveløp i veibanen etter solide regnskyll. Ikke dumt om det blir kjørt skikkelig med veihøvel i hele veiens strekning, og fyllt på med subbus, og at det blir brukt bindemiddel som begrenser støv og at danner nye hull med engang. Til tider helt uholdbart som astmatiker og oppholde seg ute, når det er biltrafikk på veien. Ungdommer som "leker seg" gjør ikke problemet mindre. Det er meget stor trafikkbelastning i form av lastebiler, og folk som skal opp til Bergsjøen fritidsområde.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Jeg syntes dette ble løst greit. Hvis man skal ha noen kommentar, så vil jeg si at 4 dager med traktor og slådd ( som ikke hadde noen misjon), veihøvel og lastebil som la på nødvendig masse, var i overkant lang tid i forhold til at veien fortsatt er hullete og har vaskebrett enkelte steder. Veien er imidlertid blitt veldig fin med tanke fast dekke som ikke støver. At det ikke tok lenger tid, fra jeg la ut melding, til det faktisk ble gjort noe var veldig positivt, absolutt fornøyd med dette.

    Publisert anonymt 00:43, tir. 14 juli 2020, markert som fikset

  • Veien er helt håpløst vedlikeholdt over tid. Det blir røsket litt opp i grusen midt i vegbanen engang i blant. Nå må det bli brukt en veghøvel å få lagt skjæret skikkelig nedpå, slik at ytterkanten på vegen blir tettet i hullene også. Alle må kjøre i sikk-sakk, og ta innersvinger og kun kjøre midt-spor... Det må være mulig å kunne møte andre biler i bredden uten å sitte fast i hull og ødelegge hjuloppheng på biler. Ta gjerne kontakt, så kan jeg vise hvordan en veg kan se ut, dette er en traktorvei sånn det ser ut nå. Her kjører det store tunge kjøretøy (tømmertransport) hele døgnet, så denne vegen må holdes vedlike flere ganger i mnd.

    Sendt inn av Svein Erik Hoffmann 00:39, fre. 23 oktober 2020, åpnet på nytt

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter