Back to all reports

Mangler fartsdumper vilket medfører råkjøring og farlige forhold med fare for gangtrafikanter som ikke har noen gangvei, vilket skaper farlige forhold for barn og vuxne på vei til skole og jobb.

Reported in the Annet category anonymously at 10:19, fre. 19 juni 2020

Sent to Oslo 1 minute later

Her på foto så ser dere at det manglar fartsdumper på Høgåsvein vilket medfører at flere råkjører i en gate uten gang vei med mye gangtrafikanter å ulykken kan snart slå til med skade eller døden som følge. Så vi i området oppskatter om dere ordner opp, takk.

Og det manglet også skilter på hastighet flere plasser. Samt overgangsfelter vid buss holdeplass vid korsningen Høgåsvein/ Berglyveien som bør ordnes med for alles sikkerhet.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 08:10, tir. 21 juli 2020

  • Dårlig respons trots at liv står på spel. Har også kontaktet Politiet men de har ikke resurser og henviser til Bymiljøetaten! Er mye skuffet og enligt info side på Oslo kommune så er Høgåsveien designet etter hvordan det var i by bilden med antal biler på 1960 talet. Det sier alt.

    Posted anonymously at 08:10, tir. 21 juli 2020

  • Still open, via questionnaire, 13:51, tir. 18 august 2020

  • Alle barn skal ha samme verdi!

    Sån er det ikke i Oslo, Prinsdal der det mangler gang å sykkel vei på tex Høgås veien, Berglyveien mm. Det mangler også farts humper og sykkel vei samt overgangsfelt for gående vilket skaper livsfarlige situasjoner for barn som går til å fra Prinsdal skole då de møter buss, personbil, motorsykkel mm som kjører mye skjappare en 30km i timen. Politiet har aldrig hat noen fartskontroll i området.

    TilstøtendeNedre Prinsdals vei, Berglyveien, Toppåsveien, Holmsåsen, Tiriltunga, Liakollveien

    Posted anonymously at 13:51, tir. 18 august 2020

  • Still open, via questionnaire, 19:06, tir. 22 september 2020

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?