Tilbake til alle rapporter

Leire og grus i veibanen fra Sjøla pukkverk og langt forbi rundkjøringen mot Sandmoen.

Rapportert i kategorien Forsøpling anonymt 16:24, ons. 8 juli 2020

Sendt til Trondheim 1 minutt senere

Synes det er merkelig at Sjøla Pukkverk (Ramlo) får lov å forsøpple nyveien ( Brøttemsveien 704). Det er så mye sand og slam i veien at veimerkingen er usynlig. Det er spesielt farlig for tohjulinger da veien blir meget sleip, dette er også problem for biler hvis en må bremse i en krisesituasjon - en vil bare gli på slammet, mao. meget betenkelig at en privat aktør får holde på med dette uten å rydde opp etter seg. Det må da la seg gjøre å kreve at Ramlo i det minste rydder veien daglig. Det beste hadde kanskje vært å nekte dem denne avkjøringen. NB! Jeg har også tidligere klaget på dette tidligere.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:43, ons. 5 august 2020

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:04, tor. 3 september 2020

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:18, tor. 1 oktober 2020

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:41, tor. 29 oktober 2020

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 17:08, fre. 27 november 2020

 • Det er helt tragisk at denne veien ser ut som en potetåker, tildels med nevestore steiner som ligger i kjørebanen. Disse steinene kommer fra transporter fra Ramlo Pukkverk i Skjøla. Det må da være mulig å pålegge Ramlo å rydde veien, alternativt må i alle fall veien ryddes av andre min. en gang i uken - eller??

  Publisert anonymt 17:08, fre. 27 november 2020

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:10, fre. 25 desember 2020

 • Bildene er tatt den 9. desember 2020, og er representativ for hvordan veien til enhver tid ser ut i Sjøla. Veimerking vises ikke, tykt vått lag med grus/leire på veien som bla- må være lifsfarlig for trafikanter på to hjul - dette er slett vedlikehold av en privat aktør Sjøla pukkverk, Ramlo som uten tvil er forurenseren.

  Publisert anonymt 18:10, fre. 25 desember 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter