Back to all reports

Når det regner legger vannet seg i en "sjø" langsmed husveggen til leiligheten i Ole Bulls gate 12, Hamar. Når bilene kjøre spruter det oppover veggen og på vinduene i 1.etasje. Hele gaten bør få ny asfalt.

Reported in the Gater/Veier category by Elisabeth Lian at 19:44, ons. 15 juli 2020

Sent to Hamar and Statens vegvesen region øst less than a minute later

Dette er Ankerløkka gatetun som har ventet i mange år på å at vegen skal bli restaurert. Velforeningen er redd tunet vil forfalle og gjør det de kan for at det skal være hyggelig å bo i denne bydelen som en gang var Hamars stolthet. Problemet med at store vanndammer blir liggende i gata inntil husveggen etter regn. Dette spruter på vegg og vinduer i min leilighet i 1.etg., slik at vinduer ikke bør være oppe. Da kan det komme en vanndusj gjennom vinduet og inn i rommet når biler kjører forbi. Derfor ønsker jeg og alle som bor i gatetunet at noen snart kommer på banen for å legge ny asfalt i hele gata.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 09:01, man. 17 august 2020

  • Mange beboere i gatetunet ,Ole Bulls gate, har klaget på dårlig vedlikehold i hele gaten. En lokalavis hadde også nylig en reportasje om dårlig vedlikehold av gaten.

    Posted by Elisabeth Lian at 09:01, man. 17 august 2020

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?