Tilbake til alle rapporter

Voksende hull i asfalt i bakken mellom Svingen 7 og Svingen 23. Ca 1m2, ca 15cm dypt. Asfalten er også «sprengt»/sprukket i hele veien fra bunnen i bakken og frem til postkassestativet etter tungtrafikk som renovasjon, snørydding, lastebiler og mye trafikk til verkstedet i Svingen 7.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 10:42, torsdag 6 august 2020

Sendt til Moss og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Voksende hull i asfalt i bakken mellom Svingen 7 og Svingen 23. Ca 1m2, ca 15cm dypt. Asfalten er også «sprengt»/sprukket i hele veien fra bunnen i bakken og frem til postkassestativet etter tungtrafikk som renovasjon, snørydding, lastebiler og mye trafikk til verkstedet i Svingen 7. Hele veidekket i området opp bakken og videre innover i Svingen bærer sterkt preg av neglisjering fra kommunen og manglende vedlikehold, nødlapping osv. Vi i #23 har bodd på adressen i 11 år, men har aldri hatt et helt veidekke utenfor eiendommen vår, og det er svært skjemmende og gir skade på biler og annet materiell. Når ser vi med glede at vi endelig, etter flere års(!) gjentatt rapportering fra flere beboere gjennom ulike kanaler, skal på asfaltdekke foran postkassestativet. Merking og graving er i gang, men det er ingen øvrig merking på resten av veien/plassen med ødelagte asfalt og hull? Blir dette nok en liten nødlapp som straks begynner å smuldre opp i kantene og lage nye hull innen vinteren er over? Hvorfor kan vi ikke få ETT HELT asfaltdekke? Det er et lite mareritt for oss huseiere å holde plassen fri for grus, stein og asfaltbiter (kommunens feiebil har vi aldri sett!), for å unngå materielle skader, og at barna sklir på grusen med sykkel eller god fart i joggeskoa. Det er hull, skjøter, lapper, sprekker, ujevnt bakkenivå og grov struktur på mye av dekket. Nå som dere endelig er i gang, hvorfor ikke gjøre det skikkelig, en gang for alle, og legge ett, helt og nytt asfaltdekke?

Med vennlig hilsen frustrerte beboere i Svingen

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter