Tilbake til alle rapporter

Mange plasser det nedsunket hull i vegbanen

Rapportert i kategorien Hull i vei av Isabell 16:15, søn. 23 august 2020

Sendt til Statens vegvesen region sør og Krødsherad 5 minutter senere

Det har vært nedsunket hull i vegbane i flere år på strekning Kløftefoss - Hamremoen. Noen hull er ganske dype. 15 cm. Har punktert en gang og fått ødelagt en felg en annen gang. Håper veien på denne strekningen kan forbedres. Jeg pendler her regelmessig og det er vanskelig å se hullene spesielt ved regn og skygge i veibanen... Håper å slippe å ødelegge flere felger og dekk på denne strekningen...

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Kjørte forbi Kløftefoss i går å så de hadde lagt ny asfalt på den verste strekka der hvor jeg har punktert og fått en felg ødelagt, så det er bra! Men fortsatt mye dårlig veg etter Kløftefoss i begge retninger. Men supert at det værste er tatt.

    Sendt inn av Isabell 14:27, tir. 20 oktober 2020, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter