Tilbake til alle rapporter

Drenering/ vann gjør at veien graves bort under asfalten.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 16:35, søn. 23 august 2020

Sendt til Radøy og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Laget under asfalten renner bort.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 22:21, søn. 20 september 2020

  • Ingen problemer er løst. Vannet finner stadig nye utløp og ødelegger hele marken på gården på side mot sjø. Det er blitt rene sumpområde på enkelte plasser og dette gjør det svært vanskelig å slå gresset. Problemet er blitt større og større med årene. Jeg hadde ingen problemer før kommunen for ca 5 år siden bestemte seg for grøfterensking. Da ødela de alle kistegrøftene som kom fra Øvre Mjøs . Kommunen har ved flere anledninger prøvd å rette opp i problemet, men i inneværende år har det blitt mye verre. Etter mitt syn må hele grøften mot Øvre Mjøs graves opp og ordnes slik at jeg ikke får alt vannet på min bø. Vannet kommer ikke i kistegrøftene lenger men oppå bøen.

    Publisert anonymt 22:21, søn. 20 september 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter