Tilbake til alle rapporter

Fyllmasser, steiner og skrot i veigrøft etter fiberutbygging

Rapportert anonymt 16:02, tir. 25 august 2020

Sendt til Finnmark og Sør-Varanger 2 minutter senere

Drensgrøfta langs veien er ikke ryddet og ordnet etter fiberkabelgravinga. Inntaket for drensrør under veien er fylt opp av stein og løsmasse

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Still open, via questionnaire, 16:43, tir. 22 september 2020

  • Denne manglende respons på nevnte problem faller sammen med de erfaringer jeg har tidligere har gjort med folkene i dette firmaet ved personlig henvendelse: Dette/disse virker som å være "bønder på bytur" i all sin framferd - det være seg planlegging, tilrettelegging og utførelse av arbeidet de har påtatt seg.

    Publisert anonymt 16:43, tir. 22 september 2020

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren; State changed to: Løst, 21:49, ons. 21 oktober 2020

  • Gjennom denne webadressen (FiksGataMi) var det absolutt ingen respons å få. Ikke før jeg ble så alvorlig betenkt av denne igjenfylte grøfta mht at sneen og telen i jorda nå er kommet - at jeg kontaktet kommunen om saken. Etter en kort orientering om saken ble jeg anbefalt å kontakte firmaet SIGNAL lokalt i Kirkenes. Ny orientering om samme sak til ny person, som lovte å ta affære.. ! Dagen etter kom han på befaring av åstedet - var enig i grunnlaget for min klage og fikk umiddelbart ordnet en maskin som like etter kom og rydda opp skrotet i grøfta. OK. Men NB ! På min forespørsel var det INGEN av disse to etatene som hadde noe kjennskap til mine 2 stk. FiksGataMi-henvendelser... ! ?? mvh odbj.

    State changed to: Løst

    Publisert anonymt 21:49, ons. 21 oktober 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?