Tilbake til alle rapporter

Mange store hull i asfalt!

Rapportert i kategorien Hull i vei av Emilie Ødegård Sande 20:54, ons. 26 august 2020

Sendt til Statens vegvesen region midt og Gjemnes mindre enn et minutt senere

Hele Hanasetvegen består av mange hull og djupe spor som er veldig grov. Dette har vært et problem lenge, og hullene er så djupe at bilen tar nedi mange plasser. De bildene jeg har sendt inn er kun et fåtall av hullene som er på denne veien! Jeg mener det nå er på tide å gjøre noe med dette, for dette er også et stort problem om vinteren da veien er så sporete at det ikke blir brøytet godt nok pga veiforholdene. Veien har blitt fikset før med å bare flekke på litt asfalt noe som fungerer i en sesong, så er det tilbake igjen til det samme gamle. Ønsker å kjøre på veien uten å være redd for at bilen blir ødelagt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter