Back to all reports

Mange store hull i asfalt!

Reported in the Hull i vei category by Emilie Ødegård Sande at 20:54, ons. 26 august 2020

Sent to Statens vegvesen region midt and Gjemnes less than a minute later

Hele Hanasetvegen består av mange hull og djupe spor som er veldig grov. Dette har vært et problem lenge, og hullene er så djupe at bilen tar nedi mange plasser. De bildene jeg har sendt inn er kun et fåtall av hullene som er på denne veien! Jeg mener det nå er på tide å gjøre noe med dette, for dette er også et stort problem om vinteren da veien er så sporete at det ikke blir brøytet godt nok pga veiforholdene. Veien har blitt fikset før med å bare flekke på litt asfalt noe som fungerer i en sesong, så er det tilbake igjen til det samme gamle. Ønsker å kjøre på veien uten å være redd for at bilen blir ødelagt.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.