Tilbake til alle rapporter

Mange og store asfalt hull

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 16:23, torsdag 27 august 2020

Sendt til Statens vegvesen region øst og Jevnaker 1 minutt senere

Det har under veldig lang tid vært svært vanskelige kjøreforhold ytterst i Brugata, rett før der man kjører ut på E16 Glassverksvegen. Det er rett og slett haugetall av hull i veibanen. Dette gjør det velig humpete å kjøre der og som igjen gjør at kjøremønstret ikke blir som det skal da de fleste biler prøver å ligge helt til høyre, selv om man skal ligge til venstre i utkjøringen. Vi betaler faktisk dyrt for å kjøre på veien, så det er på tide hullene blir reparert ganske så kjapt da det har vært sånn i evigheter.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 23:17, torsdag 24 september 2020

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:46, fredag 23 oktober 2020

  • Gata er reparert, men dem kunne godt ha fått fiksa fartsdompen også, ikke bare la den være freset ut så den blir en hard dump

    Publisert anonymt 12:49, fredag 20 november 2020, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter