Tilbake til alle rapporter

Flere dype hull i hele veien

Rapportert i kategorien Gater/Veier av unni.sveen@nmas.no 09:37, torsdag 3 september 2020

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Hele veien er full av dype hull hvert eneste år og det blir gjort forsøk på å tette noen av hullene av og til. Jeg får alltid høre fra dere at dette er en velvei og at det ikke er deres ansvar, men noen reparerer heldigvis veien av og til. Nå er det lenge siden og veien er igjen helt forferdelig. Det er helt sikkert noen barn på vei til barnehagen som stadig faller og slår seg pga disse hullene. Veien blir mest brukt av ansatte på Bakkehaugen ungdomshjem og barna som skal til barnehagen, men også av flere av oss som bor i Haugesvei. I tillegg til ungdomshjemmet, som eies av Oslo Kommune er det kun ett hus i Einar Høigaardsvei, så det må være kommunens ansvar å fixe denne veien (selv om det er velvei). Det er vel ingen som vil at barna skal skade seg før noen tar ansvar og fixer veien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter