Tilbake til alle rapporter

Flere dype hull i hele veien

Rapportert i kategorien Gater/Veier av unni.sveen@nmas.no 09:37, tor. 3 september 2020

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Hele veien er full av dype hull hvert eneste år og det blir gjort forsøk på å tette noen av hullene av og til. Jeg får alltid høre fra dere at dette er en velvei og at det ikke er deres ansvar, men noen reparerer heldigvis veien av og til. Nå er det lenge siden og veien er igjen helt forferdelig. Det er helt sikkert noen barn på vei til barnehagen som stadig faller og slår seg pga disse hullene. Veien blir mest brukt av ansatte på Bakkehaugen ungdomshjem og barna som skal til barnehagen, men også av flere av oss som bor i Haugesvei. I tillegg til ungdomshjemmet, som eies av Oslo Kommune er det kun ett hus i Einar Høigaardsvei, så det må være kommunens ansvar å fixe denne veien (selv om det er velvei). Det er vel ingen som vil at barna skal skade seg før noen tar ansvar og fixer veien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:05, tor. 1 oktober 2020

 • Denne veien knytter Maridalsveien med Barnehagen i Bakkehaugen og her er det nesten helt ufremkommelig grunnet hull på hull hele veien. Her kommer foreldre som skal levere og hente barn i barnehagen og de har ofte med seg barnevogner + barn og det er nesten helt umulig for dem å ta seg sikkert frem da det i tillegg kommer syklister og biler som også skal svinge mellom alle hullene. Her må det utbedres grunnet sikkerheten for barna og deres familier som skal levere og hente i barnehagen.

  Sendt inn av Tom Grøtting 10:34, tor. 1 oktober 2020

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:09, tor. 29 oktober 2020

 • Har ikke fått svar. Forventer at saken blir løst, da det er Oslo Kommune - Bakkehaugen Barnevern og Bakkehaugen barnehage som bruker veien.

  Sendt inn av unni.sveen@nmas.no 11:09, tor. 29 oktober 2020

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:27, tor. 26 november 2020

 • Hvorfor skjer det ingenting i denne saken ? Vet at dere kaller denne veien en velvei, men den er daglig mye brukt av små barn og barnevogner på vei til og fra Bakkehaugen barnehage og leveranser til Bakkehaugen barnehjem (driftet av Oslo Kommune). Veien er veldig skummel, særlig når det er mørkt (dårlig belyst) og man ikke ser gropene.

  Sendt inn av unni.sveen@nmas.no 11:27, tor. 26 november 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter