Back to all reports

Av ca 8 lysstolper i gata vår, er det kun lys i 1. Gjelder fra krysset Nemakveien, til veis ende. Vært slik i 2 vintre nå - håper dere kan fikse! Ps 1 av stolpene (på endestasjon) er kjørt skjeiv for hvertfall 5 år siden og burde rettes opp. skjev

Reported in the Gatelys category by May Britt Paulsen at 09:21, tir. 8 september 2020

Sent to Statens vegvesen region nord and Vågan 4 minutes later

Av ca 8 lysstolper i gata vår, er det kun lys i 1. Gjelder fra krysset Nemakveien, til veis ende. Vært slik i 2 vintre nå - håper dere kan fikse! Ps 1 av stolpene (på endestasjon) er kjørt skjeiv for hvertfall 5 år siden og burde rettes opp.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Vi fikk lys i alle lysstolpene i fjor - men den skjeve stolpen i enden av gata burde vært fikset da. Og så er det veldig mørkt i begynnelsen av gata (der gateskiltet står) Hadde vært fint med et lyspunkt der også.

    Vedr brøyting i enden gata: Det er en snuplass her, men den brøytes ikke som det. Bilene må derfo snu i avkjøringene våre. Vi ville satt stor pris på om sjåførene brøyter slik at det er mulig for biler å snu der det skal være snuplass.

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 09:13, man. 15 februar 2021

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?