Back to all reports

Flere store dype hull i veien ved inn/utkjøringen til tun 4. Mangler forøvrig også skilting av fartssone i hele Kvernhusvegen.

Reported in the Hull i vei category anonymously at 10:37, lør. 12 september 2020

Sent to Lillehammer and Statens vegvesen region øst 2 minutes later

Hullene i veien ved innkjøring/utkjøring til tun 4 var der allerede da jeg flyttet inn i fjor sommer. De har nå blitt både større og dypere. Farlige for syklister, irriterende for bilister. Ønsker oss også veldig skilting av (lav) fartssone i Kvernhusvegen. Det er ikke skilt om fart hverken når man svinger av fra Kringsjåvegen eller andre steder i Kvernhusvegen, bortsett fra ved innkjøring i de ulike tunene (ikke kommunal vei). Vegen er brukt som skoleveg for mange barn. Den er smal og uten gang-og sykkelsti. Pga manglende skilting kjører mange i 50, noe veien absolutt ikke er dimensjonert for! Kringsjåvegen (som har egen adskilt gang-og sykkelsti) har 40-sone, Blestervegen og andre tilsvarende småveger i området har 30-sone. Problemet med manglende skilting har forøvrig blitt adressert til Lillehammer kommune ved flere tidligere anledninger uten at noen har fått svar på mailene som er sendt.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 10:58, lør. 10 oktober 2020

  • Hullene er nå fylt med sand på eget initiativ av beboere her, fordi vi ble lei av å kjøre i stykker bilene våre og var bekymret for at det til slutt ville skje en stygg sykkelulykke. Men vi ønsker en mer varig løsning enn sand som regner bort og som vi må betale selv. Ønsker også skilting av fart i Kvernhusvegen. Uforståelig at det skal være 50 her!

    Posted anonymously at 10:58, lør. 10 oktober 2020

  • Still open, via questionnaire, 11:47, lør. 7 november 2020

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?