Tilbake til alle rapporter

Flere store dype hull i veien ved inn/utkjøringen til tun 4. Mangler forøvrig også skilting av fartssone i hele Kvernhusvegen.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 10:37, lørdag 12 september 2020

Sendt til Lillehammer og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Hullene i veien ved innkjøring/utkjøring til tun 4 var der allerede da jeg flyttet inn i fjor sommer. De har nå blitt både større og dypere. Farlige for syklister, irriterende for bilister. Ønsker oss også veldig skilting av (lav) fartssone i Kvernhusvegen. Det er ikke skilt om fart hverken når man svinger av fra Kringsjåvegen eller andre steder i Kvernhusvegen, bortsett fra ved innkjøring i de ulike tunene (ikke kommunal vei). Vegen er brukt som skoleveg for mange barn. Den er smal og uten gang-og sykkelsti. Pga manglende skilting kjører mange i 50, noe veien absolutt ikke er dimensjonert for! Kringsjåvegen (som har egen adskilt gang-og sykkelsti) har 40-sone, Blestervegen og andre tilsvarende småveger i området har 30-sone. Problemet med manglende skilting har forøvrig blitt adressert til Lillehammer kommune ved flere tidligere anledninger uten at noen har fått svar på mailene som er sendt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:58, lørdag 10 oktober 2020

  • Hullene er nå fylt med sand på eget initiativ av beboere her, fordi vi ble lei av å kjøre i stykker bilene våre og var bekymret for at det til slutt ville skje en stygg sykkelulykke. Men vi ønsker en mer varig løsning enn sand som regner bort og som vi må betale selv. Ønsker også skilting av fart i Kvernhusvegen. Uforståelig at det skal være 50 her!

    Publisert anonymt 10:58, lørdag 10 oktober 2020

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:47, lørdag 7 november 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter