Tilbake til alle rapporter

Det skal asfalteres på nytt etter graving i rosenberggata - Julebauen. Fint om det asfalteres helt ut i kantene inntil fjell. Da får vi økt effektiv kjørebredde og sparer grøfterydding i en ve som ellers er smal. Planter og ugress i grøft slipper å klippes gjentatte ganger årlig og røttene spiser ikke flere cm av asfaltkant hvert år. Fall på vei tar overvann og det blir ikke mindre plass til snø.

Publisert av Even Knudsen 07:56, ons. 16 september 2020

Sendt til Lillesand og Aust-Agder 4 minutter senere

For hvert år reduseres asfaltert veibredde av groe/røtter. Vann renner fra grøftene og under asfaltdekket, og det oppstår hull/dumper. Asfaltering i full bredde gir mindre vedlikehold, større trafikksikkerhet for gående og kjørende, samt bedre flyt i trafikken der hvor to biler/gående ikke har kunnet passere hverandre grunnet smalt veidekke.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:44, ons. 14 oktober 2020

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 17:06, ons. 11 november 2020

  • Innspill ble ikke tatt til følge. Ikke asfaltert full bredde. Vegbane høyere enn før. Dvs at fenderhøyde er reduser med opp til 50%......

    Sendt inn av Even Knudsen 17:06, ons. 11 november 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter