Tilbake til alle rapporter

Det skal asfalteres på nytt etter graving i rosenberggata - Julebauen. Fint om det asfalteres helt ut i kantene inntil fjell. Da får vi økt effektiv kjørebredde og sparer grøfterydding i en ve som ellers er smal. Planter og ugress i grøft slipper å klippes gjentatte ganger årlig og røttene spiser ikke flere cm av asfaltkant hvert år. Fall på vei tar overvann og det blir ikke mindre plass til snø.

Publisert av Even Knudsen 07:56, ons. 16 september 2020

Sendt til Aust-Agder og Lillesand 4 minutter senere

For hvert år reduseres asfaltert veibredde av groe/røtter. Vann renner fra grøftene og under asfaltdekket, og det oppstår hull/dumper. Asfaltering i full bredde gir mindre vedlikehold, større trafikksikkerhet for gående og kjørende, samt bedre flyt i trafikken der hvor to biler/gående ikke har kunnet passere hverandre grunnet smalt veidekke.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Still open, via questionnaire, 10:44, ons. 14 oktober 2020

  • Still open, via questionnaire, 17:06, ons. 11 november 2020

  • Innspill ble ikke tatt til følge. Ikke asfaltert full bredde. Vegbane høyere enn før. Dvs at fenderhøyde er reduser med opp til 50%......

    Sendt inn av Even Knudsen 17:06, ons. 11 november 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?